Fest i byn

Den 17:e juni är det premiär för Hedareds sommarfest, som är till för alla i byn, gammal som ung. Den här festen är speciell för det finns inte något värdpar, ingen kock, ingen lekledare och ingen DJ.

På den här festen är alla bidragande till att vi ska få en trevlig kväll ihop. Alla kommer att få chansen att vara lekledare, talare, städare, bartender och allt annat som behövs för att det ska bli en bra fest. Ingen speciell ansvarar för festen utan det är allas gemensamma ansvar att se till att vi får en trevlig kväll ihop.

Mina tankar går så här:

Vi öppnar upp den ”lilla” fotbollsplanen kl 17.30, den som ligger precis mittemot lekplatsen. Där kan man då ställa upp bord, stolar, grillar, filtar, högtalare mm. (Här kan man då kanske prata med sin granne/kompis och se om man kan dela bord så slipper alla dra hit sina utemöbler.)

Sedan är det fritt fram att dyka upp när man vill, men jag tänkte att vi äter tillsammans och att det blir runt kl 19. Alla tar med sig det som man vill äta. Någon kanske vill grilla, någon kanske har sushi eller en ostmacka. Här finns inga regler utan man tar med det som man är sugen på.

Under kvällen hoppas jag det blir trevliga samtal, mycket skratt, lite lekar, kanske lite boule, bra musik och en och annan öl drucken. Om någon är sugen på att hålla något tal är det bara att klinga i glaset och ställa sig upp.

Så nu hoppas jag att så många som möjligt vill vara med den här kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *