Event

Gatuloppis i byn, 7:e maj.

Mellan kl. 10-13 den 7/5 är det dags för gatuloppis i Hedared. Ställ ut det som du vill sälja på din tomt, samtidigt som du handlar något av din granne, win-win situation. Passa på att traska runt på våra olika gator och se vilka fynd du kan göra samtidigt som du lära känna byns härliga människor.

Bor man lite för långt bort i by har vi fixat en uppsamlingsplats på gräsmattan vid affären. Här kan man ställa upp ett bord och visa upp det som man vill sälja.

Vill du ha en plats här så hör av dig till Jennie Svensson via ”Hedareds grupp på Facebook”, via Messenger eller 0709-625204.

På följande gator kommer det att finnas stånd att besöka (uppdateras fram tills det är dags)

Någon dag innan lägger jag ut en lättare karta över byn så att man på ett smidigt sätt kan hitta våra olika stationer.

Norra Klostervägen

Södra Klostervägen

Källstigen

Stavkyrkovägen

Ekvägen

Eriksgården 1

Haraldsgården 1

Vemmenhultsvägen

Skattegården 7

(Är inte din gata med, hör av dig till mig i så fall)

Vi hoppas på en trevlig dag tillsammans där många prylar får nya ägare 😊

Välkomna!

————————————————————————————————————–

Black Jack, lördag 2/4-22

Äntligen öppnas bygdegården upp igen för dans.

Efter pandemin är det återigen dags att damma av vårt gamla dansgolv och bjuda in byn samt grannbyars dansanta folk till en kväll med Black Jack. Gillar man bugg kan man här vara säker på att få sig en tur på dansgolvet tillsammans med någon danskunnig trevlig person.

Även om jag själv inte är en person som har gått på så många dansfester i Hedared har ryktet inte missat mig att dessa kvällar är något utöver det vanliga. Dansband så som Streaplers och Flamingo Kvintetten har bjudit på härliga kvällar och många hedaredsbor har dansat sig svettiga i lokalen. Om ryktet stämmer byttes dessa svettiga skjortor i pausen och när kaffe var serverat gick man upp på dansgolvet igen. På borden fanns det både en och två flaskor med något drickbart i. Att inte bli uppbjuden var nästan helt omöjligt 🙂

Så knyt på dig dansskorna och  boka din biljett redan idag för lite svängom i vår by 😊