Hedaredsdagen

Efter ett långt uppehåll var det återigen dags för byn att få uppleva Hedaredsdagen. Ett samtal som började i vintras mellan ett par engagerade människor i byn resulterade i en helt fantastisk dag där besökarna fick umgås, gå tipspromenad, smaka på goda korvar, shoppa skor, bröd, bullar och annat gott.

Tipspromenaden hade vi dragit genom byn, ner till fotbollsplanen. På vägen kunde man då besöka brandstationen, kyrkan, en flipperhall, bygdegården, HBK och byns sågverk. Vi ville sedan få tillbaka gästerna till församlingshemmet där man kunde köpa fika till en billig peng. Den perfekta lösningen för att slippa få ut folket på landsvägen var att erbjuda alla taxi, man fick åka traktor tillbaka. Förstå vilken lycka det var för många när de förstod att de skulle slippa ta sig upp för den långa backen till byn igen. Fikapengarna skänkes till Ukraina vilket känns fantastiskt bra. För även om vi hade en helt underbar dag så går det inte att glömma att det i ett annat land pågår något fruktansvärt. Att vi alla då kan hjälpas åt med något litet känns väldigt bra i hjärtat.

Tack alla för en fin dag på landet. Tillsammans kommer vi att få den här byn att leva. Tillsammans bygger vi framtiden, en by som är attraktiv, välkomnande och trygg. Avslutar med bilder som är tagna under dagen.

Bild tagen av Christine Beausang
Bild tagen av Christine Beausang
Bild tagen av Christine Beausang
Bild tagen av Christine Beausang
Bild tagen av Christine Beausang
Bild tagen av Christine Beausang

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *